Wie ben ik?

Welkom op mijn blog. Wat leuk dat je er bent! Ik ben dankbaar voor jouw interesse!

Mijn naam is Britt Vossen, 26 jaar oud en ik woon in Limburg. Samen met mijn vriend Roy zijn we het ouderlijk huis van zijn vader aan het verbouwen. Tijdens dit jarenplan wonen we in ons tuinhuis achterin onze tuin. Ik zeg tuinhuis maar het is groot en stevig gebouwd, dus samen met onze Rottweiler Bahco hebben we meer dan genoeg ruimte en luxe. We hebben niets te klagen.

Ik ben iemand die heel veel hobby’s heeft en nog meer dingen leuk vind. Ik hou onder andere van voeding, gezondheid, duurzaamheid, sporten, dieren en F1. Dit vertaalt zich in dagelijks sporten ‘strength and conditioning’ en ben ik recentelijk begonnen met yoga. Ook eet ik (meestal) gezond en hou ik van koken. Ik probeer steeds nieuwe gerechten en eetstijlen uit. Ik hou van tuinieren en probeer zelf groente en fruit te kweken in onze tuin. Ik probeer zoveel mogelijk duurzame en milieubewuste keuzes te maken in mijn dagelijks leven en bij het bouwen van ons paleisje. (Meer over dit lees je hier)
Vanaf jongs af aan heb ik veel huisdieren. Ik herinner me dat toen ik een jaar of 15 was we evenveel dieren hadden als dat ik oud was. En nee we woonden niet op een boerderij, arme ouders! Nu heb ik 2 Shetland pony’s en een Rottweiler, Bahco. Genoemd naar de bahco sleutel gebruikt in de bouw (google maar) en niet naar de Bacardi Cola. Ook sta ik op het punt om 1 of 2 kippen te adopteren, maar dat is een lang verhaal voor een andere tijd.

Verder ben ik op een zoektocht naar mijn true passion oftewel droombaan. Ik ben van nature een stuiterbal en ik zoek een baan waar ik (nog) meer energie van krijg. Wat ik doe om deze passie te vinden, heerlijke recepten, duurzame en milieubewuste keuzes en meer zal te lezen zijn in de blogs op deze website. Neem het leven niet té serieus, geniet, heb plezier en doe een beetje zout bij het eten, kortom ‘Take life with a Pinch of Salt.

Oh ja, ik heb een bèta studie gedaan en talen waren nooit zo mijn ding, dus alvast bij voorbaat; Sorry voor spel- en taalfouten. ‘Take it with a Pinch of Salt’

Hopelijk tot snel!

Kusje, Britt